Eerste namen voor 2025 zijn bekend

augustus 01, 2024

Achter de schermen zijn we natuurlijk al volop bezig met de 18de editie. Met Theater Tol, Wheel of Death en The Black Blues Brothers (foto) hebben we alvast drie acts van wereldniveau te pakken. The Black Blues Brothers hebben inmiddels in meer dan 20 landen opgetreden, voor meer dan 400.000 toeschouwers waaronder zelfs een privé-optreden voor Paus Franciscus. Er zal natuurlijk ook weer veel muziek zijn met onder meer de Tomorrowband die er een echt feest van maakt.

Opnieuw Schorremorrie

Jeuj! Dankzij onze fijne samenwerking met De Schorre zal er opnieuw een Schorremorrie zijn, dus ns speelparadijs met acts, workshops, animatie enz. komt ook terug.

Daarnaast wordt ons terrein helemaal herbekeken. Zo komt de grote circustent als spektakeltent terug want daar kunnen we meer dan 1500 mensen droog zetten ook moest dat nodig zijn (in 2024 was dat dus nodig geweest). En onze food court krijgt eenzelfde grote overkapping. Om nog maar te zwijgen van onze gloednieuwe stage op het water (rara, wat we daar gaan uitsteken).

Spannend allemaal, bestel dus vandaag nog je tickets aan het Very Early Bird-tarief.

Copyright © Theater aan Twater 2024
VIND ONS OP
webdesign & hosting BOLDER